13-01-13

Alhamdulillahirrabil ‘alamin.

Now I’m officially a wife! Alhamdulillah, all praises to Allah..

It was a splendid, exciting and heart-beating moment!

Sampe sekarang pun kadang suka masih amazed sama ini semua. All of these things seem like a dream.. :’) Masih terus bersyukur that I’ve passed that day well and gracefully (yang terakhir agak kontra sih sebenernya :p )

Now I have new tasks to do as a wife. I have new plans. New hope. And also new future with my husband.

Hey hubby, I know we’re going to make it together, we’re going to pass the hard times and also the happy times till the end, we’ll make it an eternal love. And along the journey, let me be your companion for life.

Let me be your breezy air when you need. Let me be your sunlight when it comes the dark. Let me be your lighthouse when you are lost. You know that I always be there for you. From now on, and forever.. Aamiin.

Here are some sneak-peek about my wedding reception.. Let me get the details later.. 😉

"Pinkie promise, you'll never let me behind"
“Pinkie promise, you’ll never left me behind”
The wedding ring
The wedding ring
Prosesi Ijab-Kabul
Prosesi Ijab-Kabul
Finally, we're husband and wife for life :)
Finally, we’re husband and wife for life 🙂
First kiss :')
First kiss :’)
Our wedding book
Our wedding book
Doa setelah Ijab-Kabul
Doa setelah Ijab-Kabul
Yeay! We're legally wed!
Yeay! We’re legally wed!
Prosesi Kirab Pengantin
Prosesi Kirab Pengantin
IMG_3304
Walk to the aisle together 😀
IMG_3791
Finally! The reception’s begin!
Our Happy Face!
Our Happy Face!
Interview for wedding video :)
Interview for wedding video 🙂

Can’t stop smiling when I throw back the memories from the day 🙂

Last, I want to thank for all of the guests that have came to my reception. Nggak nyangka banget yang dateng mbludak 😀 Terima kasih untuk semua doa dan ucapan. Untuk semua kado dan dukungan. Maaf kalau dari kami hanya bisa memberikan sebisa kami :’) Really appreciate your coming, people 🙂

13-01-13

-Wina dan Dzul-

Advertisements

2 comments

  1. haaiii winaa,,
    congrats yaa buat pernikahannyaa,,
    u look gorgeous 🙂

    btw aku mau nanya soal miarosa, itu kamu akad+resepsi makeupnya by miarosa?
    siapa yg dandanin?

    aku sukaa make up kamu, dan berhubung aku mau pake miarosa jg, jd aku mau nunjukkin ke mbanya pgn make up yg kaya kamu, boleeh yaa?? 🙂

    • halo ikaralinne,
      hihi makasih ya sayang 🙂

      iyaa aku dr akad sampe resepsi pake miarosa.. alhamdulillah pas sm wajahku yg bulett let let :p klo yg dandanin aku agak lupa.. heheh, padahal ngobrol banyak tapi lupa namanya. klo g salah sih namanya Mbak Gia, pake kacamata dan pake krudungnya mbaknya..

      selama di miarosa sih biasanya aku konsul sm Mbak Selvy,kebetulan beliau koord.lapangan utk perias gt, jd udh senior lah beliau. aku sering request ke mbak selvy masalah riasan dan hiasan aku pas akad maupun resepsi. dan mbak selvy helped a lot kok, enak orgnya, ngasih saran nya jg oke 🙂

      boleh aja kook.. salam yaah bwt org2 miarosa.. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s